Søgning

arkiv-1 Danmarks største fotoalbum  åbnede februar 2015. på adressen: Arkiv.dk
Klik på linket.
På Arkiv.dk kan du se mere en 1,9 mio billeder, Tranbjerg Lokalhistoriske Samling  bidrager foreløbig med ca. 1380 heraf 540 billeder af gravsten på Tranbjerg Kirkegård.  

Vi opbevarer ca 2300 papirbilleder, ca. 500 dias og et ikke kendt antal digitale billeder. Vi arbejder på højtryk for at få disse billeder scannet og registreret således at disse også vil kunne ses på Arkiv.dk
Ud over billeder kan du søge i alt registreret materiale fra mere end 550 lokalarkiver over hele Danmark, herunder alt registreret materiale fra vores arkiv.
Øverst på siden ligger et ‘Hurtigsøgefelt’ der finder materialet du søger fra alle landets arkiverne.

Prøv f.eks. at skrive “sleth teglværk”  i hurtigsøgefeltet. HUSK anførselstegn hvis mere end 1 ord.
Under ‘Udvidet søgning’ kan du søge materiale for de enkelte arkiver.
Programmet er udviklet af SLA, Sammenslutningen af Lokalarkiver, med programmering af firmaet Ditmer.
Endnu er det kun en lille del af arkivets samlinger, som er blevet digitaliseret og som er søgbare her på siden. Finder du ikke det, som du søger, så kontakt arkivet. Der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde netop de informationer, som du mangler.
Finder du billeder, hvor du mener at billedteksten eller dateringen er forkert eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig. Ligeledes hvis du kan sætte navne, tid og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.